Soare / Rasarit

Diana Costea


Soarele rasarea iar noi pozam


Pentru aceasta sedinta foto am folosit lumina ambientala. Era in jur de 5 dimineata…iar soarele incepea sa apara.

Diana este cea mai buna prietena a mea. Pe langa calitatile ei de solista, a facut si modeling. Este foarte frumoasa, un lucru evident, de altfel. As putea vorbi ore in sir despre farmecul ei…poate intr-un alt context. Soarele incepea sa apara, rasaritul e cel care isi face simtita prezența, impreuna cu povestea noua pe care o promite. De data aceasta, prologul este alcatuit din fotografii, nu din cuvinte. Culorile sunt cele care emotioneaza. Ochii verzi nu s-au pierdut printre nuantele frunzelor, ci au iesit in evidenta, captand atentia aparatului de fotografiat.

Echipament folosit: Canon 6D & Canon 70-200mm f2.8L II

 
 

In fotografiile de la rasarit, lumina ambientala este una moale, difuza, de aceea nu multe umbre se pot observa. Nu a fost nevoie sa folosesc un blit extern pentru a compensa expunerea subiectului in raport cu fundalul…pe scurt, fotografiile intr-un mediu natural par sa fie mai „reale”, mai aproapiate de ceea ce vedem cu ochiul liber. Acesta este un lucru bun, personal tind sa fiu mai atras de fotografia cat mai „pura”, fara multe interventii de tipul luminii artificiale.

Fotografiile sunt putin mai grainy deoarece am folosit o valoare ISO cam ridicata (3200). Imi place aspectul acesta, de aceea nu am eliminat zgomotul de imagine in editare.

Sedinta foto vara la rasarit


Ochi verzi, dragoste
Sedinta foto, Galati






Recent Portfolios