Castelul Peles / Sinaia / Lacul Sf Ana / Cota 2000

Vacanta 2017


Vacanta cu cer albastru


Pentru aceste fotografii am folosit predominant un film pozitiv, Fujifilm Provia 100F. Rezultatele sunt niste fotografii bogate in culoare.

Vara, toata lumea se relaxeaza, inclusiv fotograful. Acesta abia isi incepe activitatea cu adevarat, caci peisajele inedite, momentele unice, frumusetea necunoscutului nu dorm niciodata. Ele trebuie raspandite unei intregi lumi pentru a o incuraja sa isi ia inima in dinti si sa inceapa sa traiasca.

Echipament folosit: Canon AE1 Program & Canon FD 28mm f2.8

 
 

Fotografia pe film


O poarta catre trecut. E nevoie de curaj pentru a o deschide.

Pentru mine, fotografia pe film semnifica un lucru personal, intim. Este un mod de a simti lucrurile, de a iubi mediul inconjurator. Fotografia pe film reda intr-un mod mult mai natural lucrurile marunte, locurile pe unde am umblat, dupa ce am uitat tot. Sunt surprinse detaliile care nu erau luate în serios sau erau poate ignorate cu desavarsire. Fotografia pe film are imperfectiuni care sunt perfecte. Acele mici greseli, ca de exemplu ratarea focalizarii, subexpunerea sau supraexpunerea unui cadru si multe altele sunt lucruri fac parte din farmecul si magia fotografiei pe film. Insa cel mai fascinant mi se pare ca faci fotografii si nu stii cum au iesit, pana la developarea filmului. Personal, si nu cred ca exista fotograf care sa simta altfel, dupa developarea si scanarea filmului am un sentiment de satisfactie care nu poate fi descris.

Vacanta


Castelul Peles, Sinaia, Lacul Sf Ana, Cota 2000
Fotografie pe film


Recent Portfolios